- Even voorstellen

Even  voorstellen

Ik stel mij graag aan u voor.... Aangenaam, ik ben Astrid!

Mijn naam is Astrid Antonides. Ik heb in augustus 2009, na mijn opleiding Pedicure met aantekeningen voor diabetische  en reumatische voet, de deuren van mijn pedicure praktijk op de eerste verdieping aan de Voerakker in Ede geopend. 
Omdat de praktijk al snel steeds drukker werd en er steeds meer cliënten Voetverzorging Pedias naar alle tevredenheid wisten te vinden, is de praktijk in 2012 verhuisd naar de Diederickhof. We beschikken inmiddels over 2 behandelkamers aan de begane grond welke goed toegankelijk zijn voor minder validen en rolstoelgebruikers. 

Nadat ik in 2016 de opleiding medisch pedicure had afgerond en de praktijk ondertussen zowat "uit zijn voegen groeide", was het erg welkom dat onze oudste dochter Miriam besloot ook de opleiding Pedicure en vervolgens Medisch pedicure te volgen. In 2017, nadat zij haar diploma's had behaald, is zij ook bij Voetverzorging Pedias in dienst getreden.

Inmiddels zijn we alweer wat jaartjes naar alle tevredenheid "collega's" van elkaar!

Als Medisch pedicure heb ik vanaf het eerste moment dat ik als pedicure aan het werk ging er naar gestreefd, mij voor 100% in te zetten om de betreffende cliënt naar  alle tevredenheid huiswaarts te laten keren. Ik hou niet van half werk, werk zeer zorgvuldig en ben zeer oplossingsgericht. Het is mijn doel om iedereen die de praktijk verlaat, weer blij te laten zijn met zijn/haar voeten en weer pijnvrij huiswaarts te laten keren. Hoe blij en opgelucht mensen kunnen zijn wanneer zij eindelijk weer zonder pijn kunnen lopen geeft mij een voldaan en tevreden gevoel!

"Ik loop weer op wolkjes!"......"Mijn voeten voelen weer zo soepel aan!"
"Mijn voeten voelen zo fijn, ik  kan wel dansen!".......  "Ik ga  rennend naar huis, het voelt zo fijn!'........"Ik heb gewoon geen pijn meer!"  zijn zomaar wat reacties van tevreden cliënten die de praktijk verlaten na een behandeling.

Ons werk als Medisch pedicure is een dankbaar, mooi, uitdagend, afwisselend en zeer belangrijk beroep. De  voeten worden vaak vergeten, is een "ondergeschoven kindje". Bij Voetverzorging Pedias krijgen zij alle aandacht die ze verdienen, daar streef ik naar!

                       

Ik stel mij graag aan u voor.... Aangenaam, ik ben Miriam!

Mijn naam is Miriam van der Lugt. Ik ben werkzaam bij Voetverzorging Pedias vanaf het moment dat ik mijn diploma Pedicure behaald heb (februari 2017). Een jaar later ben ik geslaagd voor het examen Medisch pedicure (maart 2018) zodat ik ook met deze specialisatie aan de slag te kon gaan.

De keuze om de opleiding Pedicure te gaan volgen kwam voort vanuit de interesse in dit boeiende vak omdat ik bij mijn moeder zag met hoeveel enthousiasme zij haar werk deed. Ik mocht wel eens meekijken wanneer zij aan het werk was en ik werd gemotiveerd om mij in te schrijven voor deze opleiding. 

Het leukste aan mijn werk als medisch pedicure: mijn cliënten een ontspannen behandeling te laten ervaren met als resultaat goed verzorgde voeten en lopen zonder pijn! Ik vind het belangrijk dat ieder persoon in de stoel op zijn/haar gemak bij mij zit. Iedere behandeling en ieder persoon is anders en dat maakt mijn werk erg afwisselend. Je ziet de voeten altijd helemaal opknappen, wat voor de persoon in kwestie erg fijn is maar mij ook veel voldoening geeft!

                                      

 

  Twitter @VoetverzPedias


@VoetverzPedias, 20/06/2021 15:13

#nieuweprofielfoto https://t.co/FtRrOpVNJ8


@VoetverzPedias, 27/04/2019 14:09

Tja......?blauwbloed.eo.nl/artikel/2019/0…tv


@VoetverzPedias, 25/04/2019 12:22

Kinderschoenen: waar moet je op letten? | RondOm Podotherapeuten rondompodotherapeuten.nl/nieuws/kinders…


Meer tweets ...


Wij zijn vandaag open van 08:45 tot 17:00 uur.


maandag 08:45 - 17:00    
dinsdag 08:45 - 17:00    
woensdag 08:45 - 17:00    
donderdag 08:45 - 17:00    
vrijdag 08:45 - 12:00    
zaterdag gesloten    
zondag gesloten    

Afspraak maken of annuleren

Telefonisch een afspraak maken, een whattsapp berichtje sturen of een email; het kan allemaal bij ons! Gemaakte afspraak annuleren? Voorkom kosten en geef dit minimaal 24u van tevoren aan ons door.

Maak een afspraak!  
Voetverzorging Pedias
Diederickhof
6715DJ EDE GLD

T.  0318-309835
E.  voetverzorgingpedias@gmail.com
KvK nr.  09204652Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website