Medisch pedicure praktijk Voetverzorging Pedias Ede

Voetverzorging Pedias is een duo praktijk in Ede aan de Diederickhof met, inmiddels na vele jaren van ervaring, een groot aantal tevreden cliënten uit Ede en omliggende plaatsen zoals o.a. Lunteren, Bennekom, Veenendaal, Wageningen, Rhenen.
Onze behandelruimtes zijn op de begane grond en rolstoeltoegankelijk.
Uw voeten zijn bij ons in goede handen voor een hygiënische en deskundige behandeling door goed opgeleide en gediplomeerde pedicures, waarbij wij streven naar het op peil houden van onze vakkennis. 
Wij zijn lid van de branchevereniging ProVoet en staan ingeschreven in het KRP (KwaliteitsRegister voor Pedicures). Een KRP-geregistreerde pedicure beschikt over diploma's en volgt bij- en nascholing. Hierdoor weet u zeker dat u te maken heeft met een vakspecialist die op de hoogte blijft van de ontwikkelingen binnen de voetverzorgingsbranche.

Medisch pedicure praktijk Voetverzorging Pedias is een praktijk welke gericht is op voetproblematiek. Onze aandacht is niet gericht op het uitvoeren van cosmetische behandelingen. 

Als medisch pedicure praktijk staan wij garant voor een vakbekwame behandeling bij voetproblematiek zoals ingroeiende nagels, likdoorns, overmatige eeltvorming al dan niet met kloven en kalk/schimmelnagels. Voor reguliere  voetverzorging volstaat een regelmatig bezoek aan onze praktijk; wij houden alle voeten in goede conditie! 

Angst  en schaamte voor de pedicure? In een ontspannen omgeving nemen wij de tijd om u te laten ervaren dat een pedicurebehandeling aangenaam en vrijwel altijd pijnloos kan zijn.

Wij nodigen u uit middels deze website een indruk te krijgen van onze praktijk en de verschillende behandelingen, spoedbehandelingen alsmede specialistische technieken die kunnen bijdragen aan het oplossen van uw voetproblemen.

LET OP! Wij hebben een cliëntenstop! 


 

Contact opnemen

Samen met agenda

Ik stel mij graag aan u voor.... Aangenaam, ik ben Astrid!

Mijn naam is Astrid Antonides. Ik heb in augustus 2009, na mijn opleiding Pedicure met aantekeningen voor diabetische  en reumatische voet, de deuren van mijn pedicure praktijk op de eerste verdieping aan de Voerakker in Ede geopend. 
Omdat de praktijk al snel steeds drukker werd en er steeds meer cliënten Voetverzorging Pedias naar alle tevredenheid wisten te vinden, is de praktijk in 2012 verhuisd naar de Diederickhof. We beschikken inmiddels over 2 behandelkamers aan de begane grond welke goed toegankelijk zijn voor minder validen en rolstoelgebruikers. 

Nadat ik in 2016 de opleiding medisch pedicure had afgerond en de praktijk ondertussen zowat "uit zijn voegen groeide", was het erg welkom dat onze oudste dochter Miriam besloot ook de opleiding Pedicure en vervolgens Medisch pedicure te volgen. In 2017, nadat zij haar diploma's had behaald, is zij ook bij Voetverzorging Pedias in dienst getreden.

Als Medisch pedicure heb ik vanaf het eerste moment dat ik als pedicure aan het werk ging er naar gestreefd, mij voor 100% in te zetten om de betreffende cliënt naar  alle tevredenheid huiswaarts te laten keren. Ik hou niet van half werk, werk zeer zorgvuldig en ben oplossingsgericht. Het is mijn doel om iedereen die de praktijk verlaat, weer blij te laten zijn met zijn/haar voeten en weer pijnvrij huiswaarts te laten keren. Hoe blij en opgelucht mensen kunnen zijn wanneer zij eindelijk weer zonder pijn kunnen lopen geeft mij een voldaan en tevreden gevoel!

Ons werk als Medisch pedicure is een dankbaar, mooi, uitdagend, afwisselend en zeer belangrijk beroep. De  voeten worden vaak vergeten, is een "ondergeschoven kindje". Bij Voetverzorging Pedias krijgen zij alle aandacht die ze verdienen, daar streef ik naar!

Samen met agenda

Ik stel mij graag aan u voor.... Aangenaam, ik ben Miriam!

Mijn naam is Miriam van der Lugt. Ik ben werkzaam bij Voetverzorging Pedias vanaf het moment dat ik mijn diploma Pedicure behaald heb (februari 2017). Een jaar later ben ik geslaagd voor het examen Medisch pedicure (maart 2018) zodat ik ook met deze specialisatie aan de slag kon gaan.

De keuze om de opleiding Pedicure te gaan volgen kwam voort vanuit de interesse in dit boeiende vak omdat ik bij mijn moeder zag met hoeveel enthousiasme zij haar werk deed. Ik mocht wel eens meekijken wanneer zij aan het werk was en ik werd gemotiveerd om mij in te schrijven voor deze opleiding. 

Het leukste aan mijn werk als medisch pedicure: mijn cliënten een ontspannen behandeling te laten ervaren met als resultaat goed verzorgde voeten en lopen zonder pijn! Ik vind het belangrijk dat ieder persoon in de stoel op zijn/haar gemak bij mij zit. Iedere behandeling en ieder persoon is anders en dat maakt mijn werk erg afwisselend. Je ziet de voeten altijd helemaal opknappen, wat voor de persoon in kwestie erg fijn is maar mij ook veel voldoening geeft!

Samen met agenda

Momenteel heeft Voetverzorging Pedias een cliëntenstop. Hierdoor plannen wij geen behandelingen meer in.

 

IMG_1378.JPG